Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Horor u Varaždinu: Iz vatrenog oružja ubio labradora

Ilustracija
Foto: Frank May/DPA/Pixsell
12.02.2020.
u 09:55

Pas je ustrijeljen na livadi koja se nalazi tek 200 metara od kuće njegovog 52-godišnjeg vlasnika.

U utorak oko 14 sati u mjestu Greda nadomak Varaždina odvijao se pravi horor. Naime, nepoznati počinitelj na livadi je ustrijelio psa pasmine labrador u vlasništvu 52-godišnjeg mještanina.

"Na mjesto događaja izašao je veterinar koji je konstatirao uginuće psa, dok će se daljnje radnje obaviti na Veterinarskom institutu u Zagrebu", kazali su iz Policijske uprave u Varaždinu.

Iz policije su kazali kako je za sada poznato tek to kako je pas ustrijeljen vatrenim oružjem no još se ne zna kojim. Više činjenica trebalo bi se doznati tijekom istrage koja je u tijeku. 

Pas je ustrijeljen na livadi koja se nalazi tek 200 metara od kuće njegovog 52-godišnjeg vlasnika.

Komentara 15

MO
modovisisajteMaraschino
10:04 12.02.2020.

ne odobravam ubijanje životinja jer nisu životinje kriva već njihovi vlasnici. pas ili bilo koja druga domaća životinja nema što raditi bez nadzora vlasnika izvan privatnog posjeda. i sam trpim teror susjeda koji ima 3 psa koje ostavlja slobodne bez nadzora (dobio je kazne jer su psi napadali prolaznike ali to njemu ništa ne znači) no nikad mi nije palo na pamet da naudim psima.

Avatar miyamoto
miyamoto
13:12 12.02.2020.

U BiH labrador nije labrador nego samo jedan veliki ćuko. Stoga čuvajte svoje pse i pazite da ne ugrize koga jer... Moj susjed je ubio tipu psa jer mu je ovaj ugrizao ženu. Tip se žalio jer je pasmina izložbena, vodio ga po izložbama europskim, osvajač titula i priznanja... No ovaj mu je odmah odgovorio da bi ubio i njega da je bio s njime

AV
avim
11:09 12.02.2020.

Kako je uopće moguće da takav pas,,labrador,,bude na livadi 200 m od kuće bez brnjice i nadzora.Što bi se desilo da je naišlo dijete?Neka ga je ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije