Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Horor kod Đurđevca: Žena pokušala ubiti dijete (2) i lažno prijavila kazneno djelo

Policija - ilustracija
Marijan Susenj/PIXSELL
18.03.2022.
u 19:22

Protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predana je pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom osumnjičenom zbog pokušaja ubojstva i lažnog prijavljivanja kaznenog djela, javlja PU koprivničko-križevačka.

- Sumnja se da je osumnjičena 16. ožujka 2022. godine na širem đurđevačkom području pokušala usmrtiti svoje dijete rođeno 2020. godine. Također, sumnja se da je osumnjičena lažno prijavila kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti - navodie iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju i lažno prijavljivanje kaznenog djela protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predana je pritvorskom nadzorniku.

VIDEO: Kličko: "Ovdje je pala granata. Vidimo veliki krater. Što je strašno? Što je blizu vrtić, a s ove strane je škola. Četvero djece je ozlijeđeno"

Komentara 1

AC
acer7
20:00 18.03.2022.

Za lažnu prijavu bude dobila ništa. iz mog primjera što sam prošao, samo da joj bombonjeru poklonili. ne ulazim za pokušaj, nego lažna prijava. nikome ništa nije bilo. smješnu kaznu dobila osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije