Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih političkih tvitova

Holy 'bocnula' Kekin zbog suzdržanog glasa: Posvetila joj 'Marihuanu' od Hladnog piva

Foto: Davor Puklavec/Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.11.2022.
u 12:54

Holy je istakla kandidaturu za jedan od uspješnijih tvitova u posljednje vrijeme na našoj političkoj sceni

Mireli Holy i kao autorici prijedloga zakona o iskorištavanju punog potencijala konoplje koji je podnio Klub zastupnika Socijaldemokrata, nije promakao suzdržani glas na jučer odžanom saborskom odboru zastupnice zeleno-lijevog bloka Ivane Kekin.

Očigledno joj je Ivana Kekin bila zadnja od koje bi očekivala takav politički stav ne samo iz razloga političke dosljednosti već i iz privatnih razloga. Uz poruku "Ono kada zastupnica tzv. zelene ljevice na saborskom odboru glasa suzdržano o Lex cannabisu", objavila je emojia razrogačenih očiju bez usta, sugerirajući u kakvoj je zbog toga nevjerici, pa je dodala:

"Fakat zelena ljevica. By the way, još je i supruga frontmena grupe koji svira ovu pjesmu", pa je stavila link na "Marihuanu" od Hladnog piva.

Holy je istakla kandidaturu za jedan od uspješnijih tvitova u posljednje vrijeme na našoj političkoj sceni, a glasovanje oko prijedloga Zakona održava se danas u Saboru.

VIDEO [ANKETA] Jeste li za ili protiv legalizacije marihuane u Hrvatskoj? 

Komentara 12

DU
Deleted user
12:31 04.11.2022.

sto je nije " žicnula " za gradski stan kojeg su kupili za koru kruha ona i slavni pjevac milutinas

PA
Pahor
12:44 04.11.2022.

Naivno je ocekivati da paraziti budu principjelni. Oni nemaju principe, samo parazitiranje je vazno.

DU
Deleted user
12:47 04.11.2022.

Konoplja je ozbiljna prijetnja farmaceutskoj industriji a zeleni to znaju jer su financirani od njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije