Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Hodao po parkiralištima i palio vozila. Šteta oko milijun kuna

Požar automobila u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
11.05.2020.
u 10:13

Tužiteljstvo je tražilo i da mu se produlji istražni zatvor koji mu je još ranije određen

Zbog općeopasne radnje, konkretnije izazivanja požara, optužen je 27-godišnjak, a optužnicu protiv njega podiglo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Tereti ga se da je u studenome 2018. i u studenome 2019. na području Zagreba obilazio parkirališta na kojima je bilo više vozila različitih marki i godina proizvodnje

U dva je navrata otvorenim plamenom zapalio je vozila, pa je tim činim u studenome 2018. vlasnike zapaljenih vozila oštetio za 471.000 kuna, dok je u studenome 2019. ta šteta bila oko 456.480 kuna. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produži istražni zatvor koji mu je ranije određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

OS
oszg
12:38 11.05.2020.

ma, pustite Vi zatvor neka on prvo podmiri štetu ako ne može neka radi dok ne isplati štetu.

LI
liliZG
13:22 11.05.2020.

bojim se ja da će on čim izađe ponovo u akciju, čovjek očito bolestan, treba to liječiti ako se može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije