Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'INFLACIJSKO KOLO'

Hladan tuš za Hrvatsku, ovo je najveći skok cijena od devedesetih. Evo što nas čeka

17.05.2022.
u 06:25

Očekivalo se da će travanj donijeti ubrzavanje inflacije zbog poskupljenja struje i plina, ali cijene su kod nas izmakle kontroli i u prijevozu, hrani, stanovanju... Inflacija se u travnju popela na 9,4%, ali prelazak na euro ipak nije ugrožen.

Ključne riječi

Komentara 37

KO
koraknaprijed
07:10 17.05.2022.

I neka čeka, svo kafići puni a kupina i korov na obradivoj zemlji tko je tu lud? Arapi i Izraelci crpe vodu sa 2000 metra dubine da bi nesto uzgojili, mi imamo zemlju, vodi i dobru klimu ali imamo i i lijenčine kojima je svatko nešto dužan i za nešto netko kriv.

VI
Vivian
08:28 17.05.2022.

Biti gladan je najbolji poticaj da obradis zemlju, dodjeljivanje novca je najbolji poticaj za sjedenje u kaficu.

Avatar abakus1
abakus1
07:33 17.05.2022.

Aha, baš veliko iznenađenje... Dvije godine korona-ludila i uništavanja i ekonomije i ljudi, psihički i fizički. Veliku inflaciju najavio sam još u ožujku 2020. kad je ludilo počelo. Posljedice će biti strašne, ovo je tek vrh ledenog brijega. Je li vrijedilo? Je li izmišljena pandemija viroze slične gripi bila vrijedna svih posljedica, kako onih koje već vidimo tako i onih koje će se tek pojaviti? Hvala dnovinarima s večernjaka na tome što su bili revni sluge režima i podupirali ono ludilo svim silama. Kad ne budete više imali za račune i kruh, njima pokucajte na vrata, znate jako dobro imena dnovinara koji su navijali za luđačko uništavanje neviđenu pljačku ove zemlje prema kojoj se sve privatizacije mogu u mišju rupu sakriti. Dobro su nas sredili Plenković i kamarila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?