Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Paklenici

HGSS spašavao britanskog dječaka koji je ozlijeđen u tučnjavi

Planinarski dom Paklenica
Google Street View
03.04.2018.
u 11:17

Potukla su se dva britanska dječaka u dobi od 14 i 15 godina, a jedan je zadobio ozljede glave.

HGSS je u ponedjeljak navečer sudjelovao u spašavanju jednog britanskog dječaka koji je ozlijeđen u tučnjavi u Planinarskom domu na Paklenici. Naime, potukla su se dva britanska dječaka u dobi od 14 i 15 godina, a jedan je zadobio ozljede glave.

Zadarski HGSS zaprimio je dojavu putem Centra 112.

- Unesrećeni je bio neko vrijeme u nesvijesti i dezorijentiran. Dvojica spašavatelja koji su bili u Starigradu nakon odrađenog dežurstva u NP Paklenici, odmah po dojavi su zajedno s članicom Stanice Zagreb krenuli prema planinarskom domu. Nakon dolaska u dom i pregleda unesrećenog, vođa akcije pozvao je spašavatelje iz Zadra, koji su po pokretanju akcije bili u pripravnosti, priopćio je HGSS te dodao: 

- Unesrećeni je zbrinut i smješten u UT nosila s kojim je prensen do dna kanjona te je potom predan ekipi hitne medicinske pomoći. Akcija, u kojoj je sudjelovalo osam članova Stanice Zadar, članica Stanice Zagreb te djelatnik NP Paklenica, završena je u 2:45 sati.

Planinarski dom Paklenica
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije