Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovale brojne službe

Nakon četiri dana pronađen nestali muškarac kod Sinja: Bio je na podu, ležao na kamenju

Šibenik: Uniforme i logotip Hrvatske gorske službe spašavanja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.09.2023.
u 16:50

U potrazi sudjelovalo 130 ljudi, a tri dana ranije nestalog muškarca tražilo je po stotinjak HGSS-ovaca. Također su se koristili dronovi i quadovi.

Nakon četiri dana potrage hrvatski su spasitelji u nedjelju oko podneva na području Zelova nedaleko Sinja pronašli živog 57-godišnjeg mještanina, koji je bio nestao u četvrtak navečer, doznaje se od Branimira Jukića, šefa splitskog HGSS- a.

Jukić je rekao da je u potrazi sudjelovalo 130 ljudi, a tri dana ranije nestalog muškarca tražilo je po stotinjak HGSS- ovaca. Sudjelovali su članovi planinarskih društava, Civilne zaštite, lovci, vatrogasci, policija, interventna policija, HGSS, mještani te potražni timovi i speleo ekipe za jame. Također su se koristili dronovi i quadovi.

"Nestalog smo pronašli na kilometar i pol zračne linije od mjesta nestanka u neurbanom području. Bio je na podu, ležao na kamenju nakon što je prethodno pao. Nije imao vanjske vidljive ozljede već ogrebotine. Preuzela ga je Hitna medicinska pomoć", kaže Jukić.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije