Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz hvara u split

Helikopter HRZ-a prevezao trudnicu i Šveđanku s Hvara

helikopter
MORH
08.05.2012.
u 15:54

Let je izvršila posada eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a, a pacijentice su primljene u KBC Split.

Hitnim medicinskim letom helikopterom HRZ-a prevezene su u ponedjeljak prije ponoći s Hvara u Split trudnica i Šveđanka kojoj je zbog srčanih poteškoća bila potrebna hitna liječnička pomoć.

MOHR je priopćio da je let na poziv Županijskog centra 112 Split izvršila posada eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a, a pacijentice su primljene u KBC Split.

 

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:23 08.05.2012.

A ima jos veci uspjeh u zrakoplovstvu Vecernji list !! Svaki dan avioni USA prevezu na tisuce putnika !!

OB
-obrisani-
16:24 08.05.2012.

Dali prevezu ili prenesu !?? Sada to trebaju odgovoriti strucnjaci !

OB
-obrisani-
16:43 08.05.2012.

Nedopustivo je za što se koriste letjelice Hrvatske Vojske!!! Raipanje resursa na takav neodgovoran način treba zaustaviti i nadležne kazniti! Za takve stvari koriste se manji i namjenski civilni helikopteri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije