Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR

HDZ štedi na mirovinama, ali ne i na kupovanju glasova birača

vidovic (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
22.11.2010.
u 18:36

Stazić kritizirao vladajuće da ih nije briga za ljude, a Kunst mu odgovorio da ih vodi na ljetovanje na Brijune za sedam kuna

Iduće godine mirovine milijun i 200 tisuća umirovljenika bit će zamrznute. Naime, neće biti usklađivanja mirovina s plaćama i potrošačkim cijenama koje se provodilo dva puta godišnje.

Vladajući su to nazvali privremenom mjerom, a oporba štednjom na umirovljenicima. Tako je Željka Antunović (SDP) ustvrdila da za HDZ nema restrikcija prema kupovanju glasova birača, ali zato se bez ikakva problema prijeti i pokušava štedjeti na umirovljenicima. U lavini ispravaka najbizarniji su bili oni Đurđice Sumrak (HDZ), koja je Antunovićevu prekrstila u Antičević, dok je Božica Šolić (HDZ) Antunovićevoj kazala:

– Vi se tako čudite, to nije točno što se vi tako čudite.

No, začuđen situacijom nije bio Nenad Stazić (SDP), koji je hadezeovce pitao zašto pošteno ne iziđu i ljudima ne kažu da će im, posebno umirovljenicima, dok je HDZ na vlasti, barem ovu godinu, koliko planiraju biti na vrhu, biti teže. Odgovorio mu je Boris Kunst (HDZ):

– Dajte tim ljudima da ljetuju s vama na Brijunima za sedam kuna.

Komentara 32

UT
utatica
20:37 22.11.2010.

piranha

UT
utatica
20:44 22.11.2010.

aridan, učimo od crvenih kmera

UT
utatica
20:38 22.11.2010.

ili kokoš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije