Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU IVICA RELKOVIĆ

'HDZ se vrlo učinkovito pretvara u dobar alat za skidanje HDZ-a s vlasti. U Splitu su to vrhunski demonstrirali'

20.07.2022.
u 16:23

Savjetnik stranke Centar govori o politici, vjeri, nužnosti promjena na državnoj razini. Razgovarali smo o tome može li se "recept" splitskog uspjeha Centra primijeniti i na državnoj razini, budućim koalicijama, politici i vjeri, današnjim odnosima s Mostom, a dao nam je i odgovor na pitanje koji je po njemu najjači alat za skidanje HDZ-a s vlasti

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
17:14 20.07.2022.

Moj ivek, ivek...kad dodje "pametno" ili glupo na 20% tad si genije i cudo prirode. Sada sa 1 do 2% rejtinga si samo smijesan.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:24 21.07.2022.

Smisleni tekst o političkoj sceni u Hrvatskoj. Što god bilo, Relković je posložio hrvatske odnose i o njima govori razumno. I to još kao osoba koja je pripadala tvrdoj crkveno financiranoj jezgri kao što je to Most. Most je nastao u biti na prevari birača o vodstvu i ciljevima Mosta, tu je Relković ako je imao prste teško pogriješio. Svi koji su na lokalnoj razini dobili povjerenje građana davno su otišli iz Mosta osim uske konzervativne jezgre južnijeg i središnjeg dijela Dalmacije. S parom Raspudića dijelom su postali u Mostu vidljiviji u Saboru, ali je gospođa Raspudić pokazala da joj je muž tri koraka iza nje. Kriva je bila procjena da će muški dio para biti taj bitan dio, a nju su podcijenili. Što govori o nazadnim odnosima unutar te stranke. Moguće i prilagođenim biračkom tijelu koje je spremno glasati za Most.

PD
plavi-devet
19:05 20.07.2022.

Narod bira lopove jer i sami zele krasti pa se nadaju da ce i njih nesto nekad dopasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?