Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ov odbor za branitelje

'Nalazimo se u teškom sivilu, jedino Domoljubna koalicija i Most mogu izvući zemlju iz krize'

domoljubna koalicija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
17.12.2015.
u 15:38

HDZ-ov Odbor za branitelje smatra da se u novoj hrvatskoj Vladi treba dati mjesta stručnim i kvalitetnim ljudima, koji mogu odgovoriti na izazove pred kojima se Hrvatska nalazi

HDZ-ov Odbor za branitelje dao je u četvrtak potporu predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku u vođenju pregovora s Mostom, kako bi u zajedničkoj Vladi pokrenuli Hrvatsku na izlazak iz teških gospodarskih problema i opće krize hrvatskoga društva.

 – Nalazimo se u teškom sivilu i jedino Domoljubna koalicija i Most mogu izvući zemlju iz  gospodarske, duhovne, materijalne i svake druge krize – rekao je Hini tajnik tog Odbora Josip Vidović.

 HDZ-ov Odbor za branitelje smatra da se u novoj hrvatskoj Vladi treba dati mjesta stručnim i kvalitetnim ljudima, koji mogu odgovoriti na izazove pred kojima se Hrvatska nalazi.

 Vidović je kazao i da ih je na sastanku Karamarko informirao o budućem radu stranke i HDZ-ove Domoljubne koalicije.

>>Karamarko o Milanoviću: On će se na kraju učlaniti u HDZ. A možda i u Most

Komentara 31

CI
CIPS
15:51 17.12.2015.

Orkestar upravo svira drugaru Zoki na njegovom političkom sprovodu.

DU
Deleted user
17:22 17.12.2015.

vidjeli smo posljednjih godina što su to u stvari ti njihovi branitelji ... Karamarkovi plaćenici s ciljem rušenja Vlade ... nema što nisu radili i opet nisu uspjeli ... luzeri, kao i Karamarko ...

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
17:41 17.12.2015.

uskoro će čistačica iz hdz-a graknuti da karamrle mora biti premjer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije