Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAISKRILO MEĐU RIVALIMA

HDZ opet oštro udario po Škori: Od srijede mu jedna stvar ne pada na pamet

Foto: HDZ/Facebook
20.06.2020.
u 21:44

"Zašto se HDZ-ov glavni tajnik tako zamjerio Škori, jasno je svakom tko je u srijedu pratio njihovo sučeljavanje na Večernji TV", stoji između ostalog u njihovoj objavi.

Hrvatska demokratska zajednica na svom službenom Facebook profilu objavila je novi status, a u kojem nanovo napadaju svoje političke rivale. Nakon što su nedavno prozvali Bernardića zbog odbijanja sučeljavanja s Plenkovićem, danas stiže nova poruka.

Usmjerena je prema čelniku Domovinskog pokreta Miroslavi Škoru. Status HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"Vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro otkrio nam je danas novu koaliciju, onu Kolinde Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića i, kako je rekao, njegovog ,,trabanta” Gordana Jandrokovića.

VEČERNJI TV: Sučeljavanje Gordana Jandrokovića i Miroslava Škore

Zašto se HDZ-ov glavni tajnik tako zamjerio Škori, jasno je svakom tko je u srijedu pratio njihovo sučeljavanje na Večernji TV.

,,Trabant” Jandroković pregazio je tada Škoru i napravio od njega malog političkog patuljka od čega se Škoro, evo, ne oporavlja već četvrti dan i u svojim izjavama upada iz greške u grešku, a nad kojima se zgraža čitava hrvatska javnost.

A samo dan prije samodopadni ,,lider” desnice hrabrio se i pozivao ostale na stadion i sučeljavanje pred publikom. Od srijede mu to više ne pada na pamet", stoji u njihovoj objavi. 

Komentara 50

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
22:10 20.06.2020.

Ne napadajte Gordana, njegova vagina je samo njegova stvar. I Andrejeva. I Sanaderova. I Miloradova.

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
23:22 20.06.2020.

Bit ce jako puno u cudu i nevjerici podignutih obrva i hladnog znoja na celima (umjesto prsuta) navecer 5. srpnja u jednoj zgradi na Trgu zrtava...

BI
biskupijaizaustrijeuhdzovojslu
22:02 20.06.2020.

nek se sučele sa srednjoprstašicom. i što se ima netko sučeliti s ljudskim smećem kao što ste vi hdz -ovci.vi ste u stanju čovjeka čiji je sin bolestan i treaba operaciju u americi ucjeniti da za vas torbari lovu izz crnog fonda(slučaj draženažanka).......to može napraviti samo ljudsko smeće kao što je ,,katolik,, sanader čiji je brat pop a sestra časna. ili ucjeniti lopova sauchu i reć mu da će ga u ćeliji pojest neki sociopat ako ne podrži plenkovića. a analni speleolog koji služi i smeću kao što je sanader i smeću kao što je plenković bit će o tome ništa ,,nije znao,,. i daj jandrokoviću hoćeš li pokazat one račune od sanaderovih satova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije