Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele regionalizaciju

HDZ objavio odgovore na reforme koje su poslali Mostu

Karamarko
Foto: Davor Javorović/Pixsell
30.11.2015.
u 15:56

HDZ je objavio je odgovore Domoljubne koalicije na reformske prijedloge Mosta nezavisnih lista, a cijeli dokument objavili su i na svojim internetskim stranicama

HDZ je objavio odgovore Domoljubne koalicije na reformske prijedloge Mosta nezavisnih lista, a cijeli dokument objavili su i na svojim internetskim stranicama.

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko ranije je potvrdio kako su poslali Mostu odgovore na njihove reforme i da se u većini toga slažu, ali da Domoljubna koalicija nije za regionalizaciju.

HDZ-ovka Ivana Maletić kazala je pak kako je na njihovim odgovorima radio niz stručnjaka.

– Puno područja je odrađeno u komunikaciji s Mostom na teme koje su izuzetno bitne, od poduzetništva koje je nama u prvom planu. Važno je stvoriti kvalitetno poslovno okruženje, za što je nužna reforma pravosuđa s čim se u potpunosti slažemo. Brzo smo se složili s Mostovim idejama vezanim uz lokalnu i regionalnu samoupravu – rekla je Maletić.

HDZ-ove odgovore možete pročitati ovdje.

>> Karamarko: Nama regionalizacija ne odgovara, ne možemo pristati na nove podjele

>> Maletić: SDP nema ni političku volju ni znanje, odgovore za njih je pisala administracija

Komentara 36

DR
drugPlenky
16:30 30.11.2015.

Odlično

FO
Fortuna1980
16:20 30.11.2015.

Bravo HDZ

LJ
LJU39
16:50 30.11.2015.

pa sad pristupite poslu..ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije