Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvojena kći

Hana Gadafi ipak je živa i zdrava iako je navodno ubijena još 1986.

Blanka Vlašić
Tino Jurić
23.09.2011.
u 10:22

Kratak "kućni" video snimljen je tri godine nakon američkog napada u kojem je navodno poginula, zbog čega je Gadafi prezirao Zapad.

Još jedna snimka Moamara al-Gadafija s obitelji uzdrmala je svijet. Na snimci je prikazan pukovnik u igri s djecom krajem 80-ih godina, a uz raznježenog pukovnika snimka otkriva još jednu šokantnu istinu – Hana Gadafi, posvojena Gadafijeva kći, koja je navodno poginula u američkom raketiranju Bab Al-Azizija 1986. godine, živa je i vrlo razigrana djevojčica.

Kratak "kućni" video snimljen je tri godine nakon američkog napada, javlja Telegraph, a na snimci se izvrsno čuje kako je sam pukovnik, ali i ostali članovi obitelji zovu imenom.

Djevojčica s te snimke iznimno nalikuje na odraslu djevojku također znanu kao Hana Gadafi, čije su školske svjedodžbe pronađene u jednoj od spavaćih soba Gadafijeva utočišta nakon pada njegova režima.

Mala junakinja Hana, kako je na snimci naziva Gadafi, godinama je bila izgovor za pukovnikov sukob sa zapadnim zemljama, a njegovi dužnosnici tvrde da je pukovnikova obitelj nakon Hanina ubojstva posvojila drugu djevojčicu i nadjenula joj isto ime.

Komentara 15

OB
-obrisani-
10:51 23.09.2011.

ovi Gadafijevi non stop pogibaju i uskršnjavaju... kao u \"Dinastiji\"...

IR
irani
10:34 23.09.2011.

Ma sigurno nije istina, Gadafi nikada nebi lagao! :-)

OB
-obrisani-
10:56 23.09.2011.

inače nemam baš visoko mišljenje o objavljivanju privatnih obiteljskih filmova (pogotovo s malom djecom) bilo čijih, pa makar se radilo i o političaru kojeg netko ne voli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije