Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hak upozorava

Oprez na A1, u kvaru teretno vozilo

Autocesta A1
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
14.12.2017.
u 07:40

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t

Na autocesti A1 zbog teretnog vozila u kvaru na 101. kilometru u smjeru Splita iz Hrvatskog autokluba (HAK) u petak ujutro pozivaju vozače na oprez.

U većem dijelu zemlje kolnici su mokri ili vlažni i skliski. U središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Slavoniji i Baranji ponegdje ima magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Lipovca, duž cijele A5 Osijek-Sredanci te A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između mosta Bajer i čvora Vrbovsko. Iz HAK-a vozače savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te na put ne kreću bez zimske opreme.

Od 8,30 do 14,30 sati zbog radova vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC34 Valpovo-Josipovac između Petrijevaca i Josipovca (na potezu novoizgrađenog putnog prijelaza “Petrijevci” i nadvožnjaka “Petrijevci”).

Na državnoj cesti DC32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjence, kao i na DC36 u mjestu Koritinja, zbog vode na kolniku.

Do 1. srpnja 2018. za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

U prekidu su katamaranska linija: Rijeka-Mali Lošinj, brodska linija Mali lošinj – Unije – Susak.

U subotu, 30. prosinca trajekt Tin Ujević isplovit će iz luke Stari Grad u 18,30 umjesto u 17,30 sati.

Pogledajte i galeriju nesreće u Splitu:

Autocesta A1
1/13

Komentara 1

KO
kojikura
21:48 14.12.2017.

vlada u kvaru i dalje radi hm čudno ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije