Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalio pa divljao

Filmska potjera po Zagrebu i Zagorju, bjegunac sletio s ceste

policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
21.11.2017.
u 13:15

Sve je započelo u utorak oko 3.30 sati zahvaljujući dojavi stanara Livadićeve ulice koji su najprije čuli, a potom i vidjeli muškarca kako provaljuje u trgovinu 'Ines'...

Više od pedeset kilometara i kroz čak dvije županije rastegnula se filmska potjera zagrebačkih policajaca za crnim Mercedesom E klase koja je započela u Livadićevoj ulici u zagrebačkom Maksimiru, a završila u blizini Đurmanca sjeverno od Krapine.

Sve je započelo u utorak oko 3.30 sati zahvaljujući dojavi stanara Livadićeve ulice koji su najprije čuli, a potom i vidjeli muškarca kako provaljuje u trgovinu "Ines" koja se nalazi na kućnom broju 10. S obzirom na to da je policija imala dojavu kako se provalnik udaljio u crnom Mercedesu odmah su poslali nekoliko patrola u obilazak, što se pokazalo kao dobra taktika jer su automobil uočili par stotina metara dalje u Harambašićevoj ulici. Iako su provalniku izdali zapovijed da se zaustavi, on ih je odlučio izignorirati, nakon čega je krenula potjera po Zagrebu. Prema neslužbenim informacijama policajci su cijelo vrijeme bili "na repu" provalniku ali ga se nisu usudili zaustaviti "kako ne bi ugrozili građane". Nakon što se izvukao iz gradskih prometnica provalnik se spojio na autocestu A2 Zagreb-Macelj kojom je vozio sve do izlaza za Đurmanec u Krapinsko-zagorskoj županiji gdje je izgubio kontrolu nad automobilom te udario u zaštitnu ogradu i potom sletio s ceste.

U cijelom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pogledajte top 10 najjeftinijih rabljenih automobila:

Komentara 3

LI
liliZG
13:37 21.11.2017.

"provalnik se spojio na autocestu"...spojio.....hahahahaha... baš me zanima kako se to spojio, znači stao je naplatnoj kućici uzeo karticu , spojio se na A2 i krenuo dalje voziti , .. da li je tu vama išta logično???

PS
Psyho000
15:36 21.11.2017.

Prema neslužbenim informacijama policajci su cijelo vrijeme bili "na repu" provalniku ali ga se nisu usudili zaustaviti "kako ne bi ugrozili građane" kako su vozili po svetom duhu i bijeniku sami sebe su ugrozili. 10+ policijskih auta je ganjalo mercedesdes sa probusenom zadnjom gumom i tako je dospio do autoceste.. Dobre neke gume

Avatar Drago2603
Drago2603
16:07 21.11.2017.

Daj nam objasnite kako se to spaja sa autocestom i kako su mu bili na rapu kojoj vrsti životinje pripada uhićeni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije