Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnost na cestama

HAK poziva na oprez: ulje i vozilo u kvaru na A6 između Grobnika i čvora Oštrovica

Autocesta A11 od Lekenika do čvora Sisak trebala bi biti dovršena do 2023 godine
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
02.03.2022.
u 08:23

Zbog snijega, promet je prekinut na lokalnoj cesti Oltari-Zavižan

Između naplatne postaje Rijeka-Grobnik i čvora Oštrovica, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Zagreba, zbog ulja na kolniku i zbog vozila u kvaru iz Hrvatskog auto-kluba pozvali su vozače na dodatni oprez.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti, osobito na mostovima i nadvožnjacima.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na cestama u Lici.

Zbog snijega, promet je prekinut na lokalnoj cesti Oltari-Zavižan.

Od 11 do 14.30 sati zbog međunarodne biciklističke utrke koja će se kružno odvijati na području grada Umaga trasom: Stella Maris-Zambratija-Valica-Sveta Marija na Krasu cesta će se zatvarati etapno kako biciklisti budu prolazili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije