Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reparirani uređaji

HAC prodaje ENC-ove za 82 kune

ENC
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
30.10.2018.
u 00:30

Korisnici reparirane ENC uređaje do isteka zaliha mogu kupiti za sve kategorije vozila

Hrvatske autoceste (HAC) pustile su u prodaju 3000 tvornički repariranih ENC uređaja koji se po 33 posto nižoj cijeni mogu nabaviti u svim prodajnim uredima te tvrtke. U HAC-u kažu da je na tim ENC-ovima proizvođač zamijenio bateriju i druge dijelove kako bi uređaj nesmetano funkcionirao te da će se ta serija uređaja uz jamstveni rok od jedne godine prodavati po cijeni od 82 kune do isteka zaliha.

Reparirani uređaj, navode u HAC-u, tehnološki i funkcionalno ne razlikuje se od novih modela uređaja koji su trenutačno u prodaji te je njihov popravak odnosno tvornička reparacija bila poslovno opravdana, a na prodaju su ponuđeni po uzoru na slične elektroničke proizvode koji se nakon reparacije prodaju po povoljnijoj cijeni.

Korisnici reparirane ENC uređaje do isteka zaliha mogu kupiti za sve kategorije vozila, poručuju iz HAC-a.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar slaven0
slaven0
01:20 30.10.2018.

Ako imate izbor kupite ove reparirane jer ovi novi koji se prodaju su s m e c e

DE
deda1234
08:04 30.10.2018.

A gdje su ti prodajni uredi?

Avatar Asterix
Asterix
09:45 30.10.2018.

Da je skupo za naše prilike je. Glede i unatoč se vozim isključivo po autocesti od kad je puštena u promet. Biram sigurnost, brzinu i udobnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije