Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U INAT'

Habijan poručio Milanoviću: Njegove izjave mi daju dodatni poticaj da radim još bolje

Šibenik: Ministar Damir Habijan u obilasku odlagališta otpada Bikarac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
25.01.2024.
u 12:29

Danas je 33. dan otkako je Habijan na čelu ministarstva, a poručio je i kako je zadovoljan načinom na koji radi, smatrajući da to isto mogu reći i njegovi suradnici

Ministar gospodarstva Damir Habijan pred novinarima je ovog četvrtka komentirao nedavne izjave predsjednika Zorana Milanovića koji je govorio o njegovoj seksualnoj orijentaciji. Milanović je, podsjetimo, rekao da je Habijan ''gej'', a opravdavajući cijelu situaciju da je njega Habijan jednom prilikom u Saboru nazvao ''osobom s bipolarnim poremećajem'', zbog čega je dobio kritike javnosti.

- Prošlo je dva tjedna od takvih izjava. Od prvog dana kada sam položio prisegu u Saboru rekao sam da ću se držati Ustava i posvetiti se bavljenju svoje dužnosti. Od iste minute pa dokle god će moj vijek trajanja biti, radit ću isključivo za dobrobit Hrvatske. Radit ću na čelu ovog ministarstva najbolje što mogu - poručio je Habijan. 

Danas je 33. dan otkako je Habijan na čelu ministarstva, a poručio je i kako je zadovoljan načinom na koji radi, smatrajući da to isto mogu reći i njegovi suradnici. 

- Samo mogu reći da mi daje dodatni poticaj, da radim još jače i još bolje, pa ako baš hoćete, u inat takvima - poručio je.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 7

EK
ekoeko11
14:19 25.01.2024.

Ajde HDZovci, branite vašu interpretativnu izjavu :)))

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
13:11 25.01.2024.

U tom slučaju bi Milanović mogao češće davati izjave, ako će ministri radi toga raditi još bolje.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
18:57 25.01.2024.

NIti jedan ministar do sada nije bolje predstavljao HDZ i njegove članove od Habijana. Kad vidiš Habijana, vidiš i HDZ. Samo naprijed, ministre, i radite još bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije