Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve u prometu

Na granici s BiH čeka se satima, kod Jasenovca čak 5 sati

Autocesta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2018.
u 19:35

Vrlo je gust promet na pojedinim graničnim prijelazima sa BiH na ulasku te sa Slovenijom na izlasku iz Hrvatske

Zbog više prometnih nesreća u nedjelju navečer, na kraju produženog vikenda, usporeno se vozilo na dionicama nekih hrvatskih autocesta, a vrlo je gust i promet na pojedinim graničnim prijelazima sa BiH na ulasku te sa Slovenijom na izlasku iz Hrvatske, javlja HAK. 

Na nekim prijelazima zabilježena su višesatna čekanja (Stara Gradiška, Županja, Jasenovac, Hrvatska Dubica, Hrvatska Kostajnica, Bajakovo, Bregana...), navodi HAK. Prema podacima od 18.57 sati na prijelazu kod Jasenovca čeka se pet sati na ulaz. Aktualne podatke o graničnim prijelazima pratite ovdje.

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije. Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče opreznije treba voziti autocestom A1 između odmorišta Vrpolje i čvora Šibenik (na 327. km) u smjeru Zagreba, zbog vozila u kvaru, a povećana je gustoća prometa između čvora Karlovac i Bosiljevo 2 prema Zagrebu.

Ranije se usporeno vozilo zbog više prometnih nesreća, između ostalog na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Ivanić Grad (na 72.+700 km, 73. +500 i 77. +850 te između 80. i 81. km) u smjeru Bregane, na 203+600 km između čvorova Slavonski Brod zapad i Lužani u smjeru Bregane, na autocesti A6 na 70. +800 km između čvora Oštrovica i naplatne postaje Rijeka - Grobnik...

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Komentara 19

DU
Deleted user
20:59 04.11.2018.

Zbog izbjeglica u BiH je stanje na granicama sve gore. Ne samo za državljane BiH. BiH je jednostavno preopterećena sama sa sobom a da još razjišlja o rješenjima za migrante. BiH čeka da im drugi riješe sve probleme a oni kao nezadovoljni situacijom. Onda im naravno neće biti po volji... A da sami nešto poduzmu? Np. praviti kompromise... kako bi bilo to za početak? Samo kad se dijeli EU pomoć onda je sve bez svađe. A doći će vrijeme kad pomoći više ne bude...

HE
herojulice
20:07 04.11.2018.

Šta bi tek bilo gužve da smo u Shengenu.

GE
genex
20:01 04.11.2018.

nije to ništa što ih čeka.uskoro će morati zaobilazno, u srbiju, pa ako ih puste mađari ili preko rumunjske, slovačke i češke.to je njima njihov komšić donio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije