Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća cisterne i auta

Tragedija kod Šibenika: Poginuo muškarac, dvoje djece u bolnici

U nesreći cisterne i auta ozlijeđeno četvero ljudi
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
03.11.2018.
u 20:17

Prometnu nesreću po svemu sudeći skrivio je vozač cisterne koji nije držao dovoljan razmak od osobnog automobila.

Muškarac (70) je poginuo, a dvoje djece i žena su ozlijeđeni u prometnoj nesreći na D-33 na Tromilji kod Šibenika u kojoj su sudjelovali cisterna i automobil.

- U nesreći su sudjelovali osobni automobil i cisterna - izvijestili su iz šibenske policije. Dojava je zaprimljena oko 16 sati. Prva informacija bila je da je ozlijeđeno četvero ljudi, no u međuvremenu je objavljeno da je muškarac smrtno stradao.

Pogledajte video s mjesta nesreće:

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor nam je rekla kako je u prometnoj nesreći na Tromilji od posljedica ozljeda preminuo 70-godišnjak iz osobnog automobila, a dvoje djece koje je također ozlijeđeno je prebačeno na liječenje u Split. Vozačica osobnog automobila je također teško ozlijeđena, ali se nalazi van životne opasnosti.

Prometnu nesreću po svemu sudeći skrivio je vozač cisterne koji nije držao dovoljan razmak od osobnog automobila.

Ključne riječi

Komentara 6

TU
turimtituki
21:26 03.11.2018.

A policija svaki vikend postavlja barikade iza pola noci da bi smanjili broj mrtvih. Rekli bi ljudi "djabe si krecio". Kad za ijednu nesrecu okrive lose ceste, kad se zapitaju zasto iz auto skole izlaze nevozaci, kad se smanji cijena autoceste za slepere itd.....mozada i uspiju smanjiti broj mrtvih.

DU
Deleted user
22:49 03.11.2018.

Sucut obitelji poginulog. Nazalost, jos jedna zrtva. Sto ministarstvo to jest ministar prometa i infrastrukture poduzima da suzbije velik broj nesreca na cestama? Pokusavaju li educirati, upozoriti bar vozace, poduzimaju li nekakve kampanje protiv krsenja prometnih pravila? Nemojjte se bavitiviti izvjestajima, idite do gospodina ministra i pitajte ga sto bar misli o tolikom broju poginulih na cestama, sto poduzima i sto ce poduzeti. To je tom Olegu i posao!

Avatar dmitarX
dmitarX
20:25 03.11.2018.

Svaki dan mrtvi na hrvatski cestama..horor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije