Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spolno zlostavljanje

Guverner u seks skandalu: "Držao mi je penis blizu lica dok sam plakala"

Guverner Missourija Eric Greitens
Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL
12.04.2018.
u 12:10

Kada smo se susreli idući put Greitens me pitao jesam li bila seksualno aktivna s bilo kim drugim, uključujući i mog supruga. Rekla sam da jesam, a on mi je  opalio šamar

Seks skandal zadesio je saveznu državu Missouri. Odbor Predstavničkog doma objavio je  izvještaj prepun detalja u kojima glavnu ulogu ima guverner Missourija Eric Greitens kojeg se tereti za seksualno zlostavljanje i nasilje nad ženom. 

Žena čiji identitet nije otkriven svjedočila je  pod prisegom te izjavila da ju je guverner vezao, stavio povez preko očiju, a onda fotografirao. Nakon toga prijetio joj da će te fotografije objaviti ako nekome kaže što se dogodilo, piše CNN.

Žena tvrdi kako joj je prijetio da će slike izaći u javnost ako nekome kažu, a zabranio joj je i da spominje njegovo ime.

-Prijetio mi je da ako netko sazna za taj događaj da će tada cijeli svijet znati kakva sam 'kurvica' - rekla je žena koja je inače bila guvernerova frizerka. 

Wall Street Journal piše kako su se upoznali  2013. godine kada je angažirana kao njegova frizerka, a dvije godine kasnije dogodio se prvi napad napaljenog guvernera. Tada joj je navodno gurnuo ruku pod suknju sve do međunožja, bez njezinog pristanka, a ona mu je za to vrijeme radila frizuru.

Guverner je zanijekao optužbe, kazavši da ženu nikad nije ucjenjivao niti joj prijetio.

- Tijekom prvog seksualnog odnosa držao mi je penis blizu lica dok sam 'nekontrolirano plakala'. Osjećala sam se prisiljenom na oralni seks i osjećala sam da ne mogu odbiti i otići jer sam se bojala za svoj fizički integritet - kazala je frizerka. 

 

Šamar zbog seksa s mužem

- Kada smo se susreli idući put Greitens me pitao jesam li bila seksualno aktivna s bilo kim drugim, uključujući i mog supruga. Rekla sam da jesam, a on mi je  opalio šamar - dodala je žena.

Guverner Greitens je u svojoj službenoj izjavi novinarima rekao da se ovdje radi o političkom progonu. Optužbe naziva 'treš tračevima za tabloide' i ne sumnja da se radi o politički motiviranim lažima i podmetanjima.

Ipak, istragu su vodili Greitensovi Republikanci, a  odobrila ju je Republikanska većina. 

Žena je ispitana pod prisegom, a poziciju za Greitensa otežao je i sam odbor koji je procijenio da je žena vjerodostojan svjedok. On sam je odbio svjedočiti. 

Iako ga se doživljavalo kao novu republikansku zvijezdu u Americi, bivšeg marinca čeka teška borba u negiranju optužbi, a vođa zastupnika Demokratske stranke u Predstavničkom domu Gail Beatty već je zatražila Greitensov ostavku.

- Očito je zloupotrijebio svoju poziciju i manipulirao žrtvom. Mislim da je sve ovo što smo vidjeli do sada dovoljno za ostavku - rekla je Beatty.

Komentara 3

MX
Mister X
14:11 12.04.2018.

Zloupojebio je svoj položaj . To mi se sviđa kako lako možeš za određenu sumu - novcem nekome shebati život sa "prostitutkom" i bez dokaza . To se onda naziva demokracija !. Na kraju je svaki muškarac ako je optužentužen od neke automatski krivac . Ako ga pitaju i ustanove da ima "taj alat koji drži nekome kraj lica" to je već dokaz za presudu. Ne tvrdim da nešto i nije bilo nezna to nitko . Možda je očekivala više ljubavi ? više novaca ? a kad vidi da to nije slučaj sjeti se da je svinja ... Ipak je ""poštena"" nije ga optužila za silovanje jer bi bilo za krivca tada 20 ili 30 godina - i to je Amerika !!!!.

RA
ranko75
18:42 12.04.2018.

Drzao joj je penis blizu lica dok je plakala. Da li ima znacaja to sto je plakala? Mozda ga to uzbudjuje. Ako je bio od nje na metar rastojanja to je isto blizu lica. Pitanje je da li ga je drzao u gacama i hlacama a ne na kakom rastojanju od necijeg lica. Kada prolazim u atobusu a drugi ljude sjede, on im isto jako blizu lica, ali o tome ne razmisljamo. Neprecizno se izrazavaju ili lose prevode tekstove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije