Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija USKOK-a

Grgić: Zbunjen sam, ne znam o čemu je riječ. Doznao sam sve preko medija

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.09.2020.
u 12:19

Neka sustav radi svoj posao, a ja sam na raspolaganju njima kako i vama, dodao je

SDP-ov gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić komentirao je novinarima informaciju da je na meti istražitelja zbog sumnje u gospodarski kriminal.

"Ne znam o čemu je riječ. Doznao sam sve preko medija. Grad Nova Gradiška nema nikakve odnose s Janafom. Malo sam zbunjen. Kovačevića znam, bili smo na jednoj kavi prije tri, četiri godine", kazao je Grgić.

"Ne znam što da vam kažem. Imamo samo neku naknadu koju oni plaćaju za zemljište. Moram vidjeti svoja prava, gdje se mogu informirati. Neka sustav radi svoj posao, a ja sam na raspolaganju, njima kako i vama", dodao je. 

Kaže da se još nije odlučio za odvjetničku pomoć. 

1/28

Podsjetimo, desetak osoba našlo se na meti policije i USKOK-a koji su jutros na području Zagreba, Velike Gorice i Nove Gradiške zbog sumnji u gospodarski kriminal počeli s uhićenjem osumnjičenika i pretragama njihovih kuća, stanova, vozila i poslovnih prostora. 

Na meti  istražitelja našla su se i dvojica gradonačelnika i saborskih zastupnika HDZ-a, odnosno SDP-a. Radi se o HDZ-ovu gradonačelniku Velike Gorice Draženu Barišiću i SDP-ovu gradonačelniku Nove Gradiške Vinku Grgiću

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) poslijepodne će raspravljati o zahtjevima da se dvojici saborskih zastupnika skine imunitet, jednom HDZ-ovu i jednom SDP-ovu. Osim Grgića i Barišića, osumnjičen je i Dragan Kovačević, predsjednik Uprave Janafa.

Miljević: Ne vjerujem da bi se išlo u ovakvu masovnu akciju preko noći. Vjerojatno su prije bili izvidi

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
13:47 17.09.2020.

kod nas je kriminal postao tako uobičajen da barem polovica političara ni ne zna da kradu

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:34 17.09.2020.

HNS/ SDP /HDZ u akciji

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
13:39 17.09.2020.

Koalicija HDZ /SDP i HNS je uvjek bila stabilna..pa i sam Brkić je svojedobno rekao kako je SDP jedna velika i ozbiljna stranka ..to je zapravo jedna velika sranka sa dvije/tri glave koja od smrti Tuđmana vlada RH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije