Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • stric21:

    .... je li ovaj tomašević ikad u životu nešto radio osim što je kao član NGO živio od raznih stipendija i donacija...

  • Neonacionalist:

    Najjača mi je ova neka institucije rade svoj posao , mislim da je Mesić orginalni autor te dosjetke a upravo na njegovom primjeru su institucije zakazale kao i u toliko mnogo drugih slučajeva, zapravo je to jedna vrlo licemjerna izjava ... prikaži još!va kada dobro znamo da institucije nažalost ne rade svoj posao ni približno onako kako bi trebale ili jedan dio njih recimo policijski organi naprave posao a onda ih blokiraju one druge najčešće pravosuđe koje je rak-rana ovog društva , ti beskonačno dugi procesi u nesređenom i tromom pravosudnom sistemu u kojem vješti skupocjeni odvjetnici plivaju kao u vodi i rijetko kada kriminalci krupne zvjerke budu kažnjene onako kako bi trebale i za primjer drugima što je jedna od svrha kažnjavanja tj.odvračanja drugih od počinjenja sl.nedjela , ovako kad znaju da će se lako izvuči i da su zaštičeni onda ih nije briga.

  • coky:

    Na ovak članak stavite sliku Tomaševića, ono kad ga vidim dođe mi da bljujem, bolje da ste stavili sliku njegovog psa "boška buhe". Mali iskače iz paštete i puni su ga mediji. Medijima bi bilo puno bolje, da istraže tko ... prikaži još! je on. Ima 40 godina i gdje do sad radio i kakve je refenece u životu postigao. Za sebe kaže da ne posjeduje niti auto, a u svom je životu posjetio sva čuda ovog svijeta na kugli zemaljskoj. Takvi su najopasniji, tak niti drug Tito nije nikad primio plaću.

Još iz rubrike Vijesti

U.S. President-elect Joe Biden outlines coronavirus vaccine administration plan during news conference at transition headquarters in Wilmington, Delaware
15
UOČI INAUGURACIJE

Emotivni Biden borio se sa suzama: Jedino žalim što on nije ovdje

Donald Trump
BIDENA NIJE NI SPOMENUO

Trumpov oproštajni govor: Molimo se za novu administraciju. Naš pokret je tek krenuo

21
Senate communications from the Prime Minister on the current political situation
KRIZA VLADE

Conte ostaje vladati bez obzira na rezultat glasanja u Senatu?