Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrušio se

Grbin na Facebooku napao Stiera

Peđa Grbin
Patrik Macek/PIXSELL
22.05.2017.
u 09:18

Iako su u nedjelju u fokusu bili lokalni izbori, saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin se na svom Facebook profilu želio osvrnuti na subotnji događaj...

U subotu je održan "Hod za život", a na njemu je između ostalih sudjelovao i ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier.

- Znam da čekate rezultate lokalnih izbora, ali zbog izborne šutnje o ovome nisam mogao pisati tijekom jučerašnjeg dana. A to je ponašanje ministra Stiera. Koji ne vidi apsolutno ništa sporno u tome što se kao ministar vanjskih i europskih poslova naše zemlje, dakle kao osoba koja nas predstavlja u svijetu, prešetava Zagrebom sa osuđenim ratnim zločincem kako bi propagirao politiku netolerancije i mržnje. Sramota, napisao je Grbin sinoć na Facebook profilu.

Grbin je aludirao na Darija Kordića, kojega je Haški sud za ratne zločine u BiH osudio na 25 godina zatvora, no jedan od bivših vođa Hrvatske Republike Herceg Bosne pušten je nakon odslužene dvije trećine kazne.

Peđa Grbin
1/13

- I da, namjerno dijelim narod.hr, jer mi se čini da su u svojem prenošenju ministrovih riječi bili najiskreniji, zaključio je Grbin.

Inače, na "Hodu za život" sudjelovalo je više od 15 000 ljudi, a protuprosvjednici koji su pokušali zaustaviti kolonu su uhićeni.

 

Komentara 34

AO
ante.oreskovic75
09:42 22.05.2017.

Da su nekad te udruge agitirali za abortusa ovaj se nebi ni rodio.

Avatar juricamesko
juricamesko
09:48 22.05.2017.

blago Sdp sa ovakvim kadrom.

ZD
zdepar
10:43 22.05.2017.

grbinov pro-memoria facebook profil, da se na druga ne zaboravi, ne radi Sabor pa nema njegovih nebuloza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije