Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Butković objavio fotografiju s Anušićem: 'Dobar dan, Zorane, a di si ti?

Foto: Oleg Butković/Facebook
09.05.2024.
u 13:44

Butković i Zoran Milanović uoči izbora ulazili su u nebrojene sukobe. Butković je sada na Facebooku opet spomenuo Milanovića

Oleg Butković na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj je s Ivanom Anušićem. "Dobar dan, Zorane, sjećaš se kad si, nekoliko dana prije izbora, najavio da ćemo se Anušić i ja sukobiti poslije poraza na izborima? Evo, izbori prošli, mi pijemo kavu i baš nam je lipo. A di si ti? Jesi sastavio Vladu?" napisao je uz P.S. da pozdravi rođaka. 

Butković i Zoran Milanović uoči izbora ulazili su u nebrojene sukobe, a kao zvijezda prepirke izašla je krava Milova, za koju se kasnije ispostavilo da je junac.

Komentara 6

AB
abcabc
14:05 09.05.2024.

Još jedan bod za Butkovića i razotkrivanje laži i parola Milanovića, ispalo sve kontra onog što je slučajni pričao u kampanji - ide treća republika, a nakon pobjede na izborima a bit ću premijer ... bla, bla, bla - ma nema ništa od toga, nećeš ti biti ni predsjednik, i te izbore gubiš 100%

XX
XXXL
14:48 09.05.2024.

Milanoviću se odronio ne samo Pantovčak. No siguran sam da se grize i sada u vezi davanja mandata novoj vladi intenzivno razmišlja o nekoj novoj subverziji. No izgledi su mu i tu vrlo mali. Najpametnije bi mu ipak bilo da se opet vrati prodaji usisavaća, tu bi možda mogao briljirati.

BE
bendzola
16:31 09.05.2024.

Na kraju godine ide Anušić kao kandidat za Predsjednika države... Milanoviću pušing rođo... Ideš ti Dodiku za savjetnika za ulazak u EU. Ući će BiH u EU isto kao i Albanija kojoj je bio savjetnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije