Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To nismo tolerirali'

Dobio otkaz pa tužio grad: 'Više je bio na kavama nego na poslu'

kava
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.09.2018.
u 12:26

Nakon što je dobio otkaz, bivši zaposlenik je tužio Grad Vrgorac i izgubio spor.

Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca, komentirao je na društvenoj mreži cijeli slučaj oko spora s bivšim zaposlenikom iz gradske uprave, koji ga je, nezadovoljan, tužio. 

Nakon što je dobio otkaz, bivši zaposlenik je tužio Grad Vrgorac i izgubio spor. Gradonačelnik Vrgorca na Facebooku je objasnio o čemu se radi.

 

 

"Danas smo dobili još jedan ishod tužbe u našu korist u kojoj nas je tužio bivši zaposlenik radi otkazivanja ugovora o radu. Jednostavno, zaposlenik u jednoj gradskoj ustanovi je više bio na kavama nego na radnom mjestu. To nismo tolerirali i na sudu smo dokazali zakonitost otkazivanja ugovora o radu", napisao je gradonačelnik Vrgorca na Fejsu.

 

 

 

Komentara 13

TO
Tomisl
12:50 02.09.2018.

Taj ce u njemacku i tamo ce primat dobru placu za nerad . Nigdje se uz malo rada i truda ne zivi tako dobro kao u nasoj lijepoj Domovini.

Avatar indigo25
indigo25
12:48 02.09.2018.

To je nemoguće, da neko u državnoj institucij dobio otkaz.

IN
inot
12:35 02.09.2018.

joj kak bi vas malo ostalo da se dijele otkazi po ovom modelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije