Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
93 12°C
 • svakogdana:

  možeš im dati palaču kad nemaju od čega živjeti.reci škegri i ostalim hdz-ovim apostolima,a ako ne možeš do njih obrati se izvršiteljima radova (crkvi,hdz-u,braniteljskim udrugama) neka promjene politke,monetarnu,fiskalnu,poticaja,državnih transfera koje su učinile bilo kakvu proizvodnju u hrvatskoj neisplativom

 • Avatar VrliNoviSvijet
  VrliNoviSvijet:

  Ovo izumiteljstvo sve novih ideja na koji način zadržat mlade postaje degutantno. Uskoro će se pojaviti gradonačelnik koji će obećati mladima zapošljavanje u općinskim strukturama. Problem je jedino tko će uplaćivati u proračune.

 • eon:

  Nije to neko posebno poduzimanje radi iseljavanja, već treba se ponuditi sve baš besplatno, našim Hrvatima, pa onda naravno i besplatan automobil, gorivo, džeparac za duvan i jutarnju kavu, da je spreman za topli obrok, a onda će prileć do ... prikaži još! navećer prije druge večere u besplatnoj kuhinji, pa nek je Hrvat sit i nek mu se ponudi posao za barem jedno 11.000,-Kn, sa ne posebnim obavezama i da puno ne odgovara i kaže: ufff, sad je donekle dobro i sada ja nemoram u Deučland, gdje se sada radi na -10°C.

Još iz rubrike Vijesti

Policija o propucanom migrantu
I dalje u životnoj opasnosti

Propucani migrant operiran i četvrti put. Policija ne želi iznositi detalje

Izložba Ljepota lažnog sjaja
Ljepota lažnog sjaja

Razgledajte krivotvorine Picassa, Dalija, Renoira...

Više ozlijeđenih u sudaru dva osobna vozila na ulazu u Novi Vinodolski
KOD NOVOG VINODOLSKOG

U sudaru teško ozlijeđeno sedam osoba, u jednom od vozila migranti