Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Zoričić

Gradonačelnik Pule reagirao: 'Nećemo zabraniti toples. Ovo je još jedna u nizu propagandi'

Pula: Skokovi u vodu, kupanje i sunčanje - za svakoga ponešto
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
19.10.2023.
u 15:56

Zoričić je ponovno optužio pulski Možemo za destrukciju, rekavši kako mu je žao što, zbog njihovih laži, Pula puni medijske naslovnice

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić poručio je u četvrtak kako "Pula neće zabraniti toples, niti će ljudima biti zabranjeno dolaziti na plažu i popiti piće". Zoričić u priopćenju reagirao na naslove u medijima i "krive zaključke na temelju objave političke platforme Možemo Pula" ističući da neće zabraniti toples ni alkohol na plažama. 

U javnost je došao prijedlog odluke za javnu raspravu, kakvu imaju mnogi gradovi u Hrvatskoj, u kojoj se govori o tome da se ne stvara nered na plažama, ne razbijaju boce i da se svi ugodno i sigurno osjećaju na javnim gradskim plažama, stoji u priopćenju. 

Trenutno je u Odluci o komunalnom redu zabranjeno konzumiranje alkoholnih pića na svim javnim površinama, što uključuje i plaže, ta je odluka usvojena jednoglasno na Gradskom vijeću još 16. studenoga 2021., a za nju su glasali i zastupnici Možemo. 

"U istoj odluci, za koju je glasalo očito podvojeno Možemo, propisano je postavljanje kamera koje će smjeti biti usmjerene na dijelove gdje je postavljena urbana oprema veće vrijednosti", navode iz Grada.

VEZANI ČLANCI:

Zoričić je pritom ponovno optužio pulski Možemo za destrukciju, rekavši kako mu je žao što, zbog njihovih laži, Pula puni medijske naslovnice.

"Nažalost, ovo je još jedna u nizu propagandi kojom žele difamirati sve što radimo", kaže Zoričić.

VIDEO Otvorena najskuplja cesta u Hrvatskoj: Koštala je 70 milijuna eura

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
16:24 19.10.2023.

pa kaj ste očekivali od tih aktivista?laž i obmana je njihova ideologija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije