Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštećeno nekoliko vozila

Građani kod Muzeja provjeravaju aute: 'Poučen iskustvom od potresa ne parkiram ispod skela'

Zagreb: Skela i dio zgrade urušili se na automobile u Klaićevoj ulici
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/14
02.05.2023.
u 13:59

"Čekam da policija sve poslika. Rekao sam da poslikaju i da uđe u zapisnik, tko zna što je ispod sloja prašine", rekao je muškarac koji je svoj automobil parkirao s druge strane ceste

Sa zgrade Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu oko 12:30 sati srušila se skela koja je oštetila dio zgrade i nekoliko automobila. Iako njegov automobil nije bio parkiran direktno ispred Muzeja, nego s druge strane ceste, Andrej Mokos izašao je iz ureda kada je čuo što se dogodilo na mjestu gdje ostavio svoje vozilo.

"Poučen iskustvom od potresa ne parkiram ispod skela, upravo zbog ovakvih stvari. Nadam se da nije ništa autu", kazao je za N1. Njegov automobil prekriven je prašinom, no nada se kako nema oštećenja. Parkirno mjesto ispred zgrade Muzeja bilo je slobodno te se zbog velikih gužvi u Zagrebu ranije premišljao hoće li tamo parkirati. Ipak, oslobodilo se mjesto na koje je u konačnici stao.

Zagreb: Skela i dio zgrade urušili se na automobile u Klaićevoj ulici
1/14

"Čekam da policija sve poslika. Rekao sam da poslikaju i da uđe u zapisnik, tko zna što je ispod sloja prašine. Navodno su cigle letjele. Zasad izgleda okej, nadam se da će tako ostati", kazao je.

Ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović kazao je ranije kako do sada nisu imali primjedbi na radove. Točan uzrok pada trenutno još uvijek nije poznat, no ravnatelj navodi kako bi ga uskoro trebali saznati. 

Osvrnuo se i na nastalu štetu: "Ljudi nije moglo biti jer je cijeli dio zatvoren. Sreća je velika što nikoga nije bilo u autima, što nije palo na aute koji su prolazili". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije