Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok do 30. lipnja

Grad Vinkovci zaprimio 403 zatjeva za legalizaciju objekata

Kuća
15.01.2013.
u 13:23

Kod nas nije gužva i nemamo na tisuće predmeta koji čekaju na rješavanje jer smo još 2006. počeli s postupkom legalizacije kada smo donijeli Generalni urbanistički plan uređenja grada Vinkovaca

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša grada Vinkovaca zaprimio je 403 zahtjeva za legalizaciju od čega se 80 posto odnosi na stambene i pomoćne zgrade, a ostalo na poslovne objekte. Rok za podnošenje zahtjeva produžen je do 30. lipnja.

– Mi smo spremni i građani se svakodnevno mogu javljati i pitati što ih zanima. Kod nas nije gužva i nemamo na tisuće predmeta koji čekaju na rješavanje jer smo još 2006. počeli s postupkom legalizacije kada smo donijeli Generalni urbanistički plan uređenja grada Vinkovaca i u okviru tadašnjih zakona obavili legalizaciju većeg dijela zgrada tako da nema žurbe i pritisaka – kaže pročelnica Upravnog odjela dodajući kako podnositelji zahtjeva za koje je rok bio 31. prosinca 2012., a koji nisu imali potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev, mogli su podnijeti zahtjev u roku i naknadno ga dopuniti potrebnim dokumentima. Pročelnica upozorava da se nakon tog roka, 30. lipnja, zahtjevi ne mogu podnositi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije