Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Gorjelo krovište tek obnovljene Horvatinčićeve kuće u Varšavskoj

požar
Foto: Marina Škalić/VLM
1/7
Autori: mšk/VLM, luc
24.06.2011.
u 12:28

Požar su vrlo brzo ugasile vatrogasne postrojbe s pet vozila i 16 vatrogasaca

U 11.29 sati planulo je krovište zgrade u Varšavskoj 6 u Zagrebu u vlasništvu Hoto grupe Tomislava Horvatinčića.

Na požarište su odmah izašle vatrogasne postrojbe s pet vozila i 16 vatrogasaca koji su vrlo brzo stavili požar pod nadzor.

Sanacija požarišta i dalje traje, a uzrok požara znat će se nakon očevida.

Susjedi su nam rekli da je požar izbio na lijevoj strani krovišta te kako plamen nije bio previše jak, a vatrogasci su, kažu, stigli u rekordnom vremenu.

Komentara 5

Avatar cluesblues
cluesblues
17:01 24.06.2011.

@chemica...to zapravo i nije novi nacin - tom metodom se mafija sluzi vec par stoljecima (tj. od kad su se pojavila osiguravajuca drustva)...

CH
chemica
13:11 24.06.2011.

Tomo je pronašao nov način za rješavanje problema \"štakornjaka\". Renoviraš, uplatiš osiguranje, zgrada se \"spontano\" samozapali, ti digneš lovu od osiguranja i na njezinom mjestu sagradiš neboder. Još da su šugavi vatrogasci spojili praznike s godišnjim kao i ostatak populacije...

MI
Milkica
13:24 24.06.2011.

@chemica Stvarno moraš biti konj da vatrogsce (makar i u šali, iako ovo tvoje nije šala) nazoveš šugavima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije