Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Duboko poznanstvo'

Oduševljeni Marić pohvalio se susretom s Čilićem: 'Ministre, imaš li vremena...'

Marin Čilić i Goran Marić
Foto: Facebook
1/8
18.10.2017.
u 21:45

"Ovaj će mladić raditi sjajan posao! Za sebe, za Hrvatsku, za svoju Hercegovinu, za sve nas"

Nije tajna da ministar državne imovine Goran Marić osim politike ima i drugu veliku strast - sport. Nekad je bio poznatiji kao nogometni sudac, a danas je na Facebooku oduševljeno podijelio iskustva sa susreta s teniskim asom Marinom Čilićem.

Marić je o susretu progovorio s puno ushita i emocija kakve se ne viđaju često u svijetu hrvatske politike, a objavio je i fotku s Čilićem te otkrio da ga je pozvao na završni turnir osmorice u Londonu idući mjesec.

"U Ministarstvu državne imovine danas dinamičan dan, sastanci s gostima, kolegama ministrima, načelnicima općina, gradonačelnicima, uži kabinet Vlade, konzultacije, mediji… sve važni i redovni povodi, obveze, dogovori, i već prva otpuhivanja i tjeranje zamora. I nakon desetaka poziva na mobitel, iznenada jedan break , javljanje s recepcije. Prepoznajem odmah glas Marina Čilića: ministre, imaš li vremena da se kratko pozdravimo…! Ugodno iznenađenje, i još više uz ovu činjenicu: prošetao se, tako jednostavno i spontano, do Dežmanove u Zagrebu, do Ministarstva, četvrti tenisač svijeta, Hrvat, Marin Čilić. Zaokružujem za svoje drage prijatelje koji otvaraju ovaj moj profil ovu vijest, sliku ovog jutra: ispod osunčanog Tuškanca i Rokova perivoja, u neizbrojivim bojama jeseni, u kadru se pojavi velikan tenisa i velikan skromnosti i jednostavnosti Marin Čilić. Zar to nije dovoljno da podijelim s vama ovaj zapis o svom iznenađenju, osvježenju i istinskom oduševljenju...", napisao je Marić.

Nadahnuti Marić nije štedio riječi hvale za Čilića, s kojim ga povezuje "duboko poznanstvo": "Ovaj će mladić raditi sjajan posao! Za sebe, za Hrvatsku, za svoju Hercegovinu, za sve nas", zapisao je. 

"I na kraju susreta, reče mi Marin: Gorane, nisam ti rekao da sljedeći mjesec, od 12. do 19. studenog u Londonu, igram na završnom turniru osmorice. (osam najboljih tenisača svijeta s ATP ljestvice) Ovo je poziv, zapiši! Lijepa vijest, i još ljepša pozivnica! Očekujem i već vidim: bit će to velika hrvatska priča za Svijet!", napisao je Marić.

Marin Čilić i Goran Marić
1/9

Komentara 26

DU
Deleted user
22:39 18.10.2017.

Čilić i Marić, dvije moralne osobe, kakvih je nažalost premalo, osobito među autorima koje se skrivaju iza - Većernji list-, i komentatorima tzv. hejterima.

DO
Donald
23:11 18.10.2017.

Uvijek iste jadne vjerojatno pravoslavne jugobudale na ovom portalu.

TT
tTony
03:33 19.10.2017.

Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije