Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
81 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • slavenZadravec:

    Proglašavanje ugovora između pravno sposobnih subjekata ništetnima nekako ne zvuči logično. Jedino ako se dokaže da jedna od stranaka nije u stanju shvatiti implikacije. U tom slučaju se ne radi o pravno sposobnoj stranci i ta bi takva morala ostati i za ubuduće.

  • galico:

    Loš imidž CHF dužnika ??? Omogućili su svima da utiče nezakonske kamate..Ne dao Bog da je ovo bankama prošlo! Odrazilo bi se prije ili kasnije na sve segmente društva a ovako je h se prisiljava da zaradu traže u konkretnim ... prikaži još! ulaganjima a ne u špekulacijama

  • sttipe:

    Tribalo je ispitati, koliki je kapital koje od tih banaka, i dati dionice banaka vjerovnicima, sukladno dugu. Tako da vlasnici banaka otkupljuju dionicu po dionicu, a neke banke da prijeđu u vlasništvo prevarenih građana s manjinskim udjelom dosadašnjih vlasnika!! Ljudi ... prikaži još! koji su pljačkali, tribali su bit zatvoreni!! To bi bilo pošteno, a ne da bankari idu od suda do suda, i čekaju da vjerovnici pomru!! Kakve veze ima sud u Washingtonu, na događaje unutar EU?? EU, je kolonija SADa??

Još iz rubrike Vijesti

Poslovnica Zagrebačke banke u Puli
PRODUŽEN ROK

Zaba spustila kamatnu stopu za APN na 1,99 posto, rok u kojem kamata fiksna 15 godina

U HRVATSKOJ KOSTAJNICI

Pokušali ukrasti humanitarnu pomoć, spriječio ih građanin

GLOBALNO ISTRAŽIVANJE

Neželjeni savjeti, posramljivanje: Najveći problem novim roditeljima osjećaj pritiska