Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Golijat još u džepu drži preplaćene milijarde za CHF

Vrhovni bi sud do kraja godine trebao donijeti odluke vezane za apsolutnu ništetnost ugovora

Komentari 8

SL
slavenZadravec
19:45 06.02.2021.

Proglašavanje ugovora između pravno sposobnih subjekata ništetnima nekako ne zvuči logično. Jedino ako se dokaže da jedna od stranaka nije u stanju shvatiti implikacije. U tom slučaju se ne radi o pravno sposobnoj stranci i ta bi takva morala ostati i za ubuduće.

VL
GA
galico
19:13 06.02.2021.

Loš imidž CHF dužnika ??? Omogućili su svima da utiče nezakonske kamate..Ne dao Bog da je ovo bankama prošlo! Odrazilo bi se prije ili kasnije na sve segmente društva a ovako je h se prisiljava da zaradu traže u konkretnim ulaganjima a ne u špekulacijama

VL
ST
sttipe
12:11 06.02.2021.

Tribalo je ispitati, koliki je kapital koje od tih banaka, i dati dionice banaka vjerovnicima, sukladno dugu. Tako da vlasnici banaka otkupljuju dionicu po dionicu, a neke banke da prijeđu u vlasništvo prevarenih građana s manjinskim udjelom dosadašnjih vlasnika!! Ljudi koji su pljačkali, tribali su bit zatvoreni!! To bi bilo pošteno, a ne da bankari idu od suda do suda, i čekaju da vjerovnici pomru!! Kakve veze ima sud u Washingtonu, na događaje unutar EU?? EU, je kolonija SADa??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.