Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milić o izborima

Glasnogovornik Vlade o Grbinu: 'Živi u Zagrebu, neće ovdje biti nositelj, nego bježi negdje dalje'

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa proučit će SMS poruke glasnogovornika Vlade Marka Milića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
12.03.2024.
u 22:32

Glasnogovornik Vlade Marko Milić komentirao je hoće li se on naći na nekoj od lista

Glasnogovornik Vlade Marko Milić istaknuo je, govoreći o očekivanjima HDZ-a na nadolazećim izborima, kako je premijer Andrej Plenković u proteklim tjednima sveprisutan u svim dijelovima Hrvatske. "I energija i optimizam, sve je tu. I pobjedničko ozračje na vrlo posjećenim i uspješnim obljetnicama diljem Hrvatske", kazao je za RTL Danas.

"Imamo i novost na ovim izborima, a to je, koliko čitam u medijima, da lider najveće oporbene stranke, koji inače živi u Zagrebu, neće ovdje biti nositelj u prvoj izbornoj jedinici, nego bježi negdje dalje", ističe.

Na pitanje koliko mandata HDZ očekuje u Zagrebu, Milić odgovara: "Kada već nema gospodina Grbina, koji je pobjegao, tu su gospođa Benčić iz Možemo i naravno drugi politički predstavnici, naša će kampanja biti afirmativna i gledat ćemo postignuća. Razlika je što do sada na izborima nismo imali Možemo, a sada građani jasno mogu vidjeti razliku u našoj politici i politici koju oni nude".

Naveo je kako su sigurni u pobjednički rezultat u Zagrebu pa odgovorio hoće li se on naći na nekoj od lista: "O tom potom. Ja sam uvijek spreman na sve izazove, ali ima vremena i za mene i, ono što je najvažnije, da ćemo u svim izbornim jedinicama ići s najjačim kandidatima. Spojit ćemo iskustvo i mladost".

GALERIJA Nasukana brodica još stoji na cesti: 'To nam stvara problem, kud s brodom...'

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa proučit će SMS poruke glasnogovornika Vlade Marka Milića
1/7

Komentara 5

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
06:55 13.03.2024.

Čekaj malo, Miliću. Pa ti si za "prijatelja" sredio da se otvori natječaj za zapošljavanje u Hrvatskim šumama u Pazinu, pa kad se zaposlio onda su ga premjestili u Zagreb zbog nedostatka posla u Pazinu.

HU
Humljak
08:47 13.03.2024.

Marko Milić sin orijunaša Gorana i unuk partizana je budući premijer RH!!!

NI
nisamrobot
23:52 12.03.2024.

Yutel, ima li kakvo novo zaposlenje preko veze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije