Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantični duet

Gay par podijelio atmosferu čarobnog vjenčanja u Opatiji, snimke obišle svijet

Foto: Vlado & Michael Wanderlust/YouTube
1/4
21.06.2022.
u 09:42

"Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je magične ceremonije dvaju međunarodnih gej ljubavnika različitih rasa, njihovih obitelji, prijatelja i voljenih", stoji u opisu videozapisa u kojemu Vlado i Michael pjevaju "Perfect" Eda Sheerana i Andree Bocellija.

Kao i mnogi parovi, iako u nešto glamuroznijem izdanju, Vlado i Michael odlučili su da će Hrvatska obala biti savršena pozadina za njihov najvažniji dan u životu. Par je nedavno, možda baš kako bi podijelio djeliće čarolije s vjenčanja, otvorio zajednički YouTube kanal na kojem planiraju objavljivati detalje o svom suživotu.

"Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je magične ceremonije dvaju međunarodnih gej ljubavnika različitih rasa, njihovih obitelji, prijatelja i voljenih", stoji u opisu videozapisa u kojemu Vlado i Michael pjevaju "Perfect" Eda Sheerana i Andree Bocellija. Na vjenčanju je pjevala i Michaelova sestra, finalistica Američkog idola, Muna Hiluf.

Gala zabavu ovaj je simpatičan par održao u Zlatnoj dvorani opatijskog hotela Imperial, dok su za samu ceremoniju odabrali privatnije okružje terase povijesnog hotela Kvarner. Za ovu je priliku Vlado obukao crno, a Michael bijelo odijelo, a o tome koliko su daleko otišli kako bi njihov poseban dan bio apsolutno savršen govori činjenica da su sami dizajnirali i vlastite cipele!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije