Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arogantno

Osudili mladenku: Izbacila vlastitu kumu s djevojačke zabave, i to zbog boje njezinih noktiju!

shutterstock
17.06.2022.
u 16:30

Ona planira vjenčanje već skoro dvije godine, a zamolila ju je da joj bude kuma čim se zaručila.

Planiranje vjenčanja može biti nevjerojatno stresno jer mladenka i mladoženja pokušavaju osigurati da njihov poseban dan prođe bez problema i da se gosti dobro provedu. S toliko toga za isplanirati, od cvijeća i središnjih dijelova stola do cateringa i torte, ne čudi da nezgode na putu mogu uzrokovati više stresa i uzrujanosti nego inače.

Tako je jedna žena iz SAD-a podijelila iznenađujući razlog zbog kojeg se posvađala sa svojom najboljom prijateljicom uoči njihovog vjenčanja, kako prenosi Mirror.

Otišla je na Reddit kako bi objasnila, napisavši: “Dakle, mladenka (24) i ja (25) smo najbolje prijateljice 15 godina, i uvijek smo bili u dobrim odnosima s nula svađa. Ovo se može pripisati činjenici da apsolutno mrzim sukobe pa uvijek pokušavam ili deeskalirati situacije ili se jednostavno pridržavati njezinih želja.”

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

Ona planira vjenčanje već skoro dvije godine, a zamolila ju je da joj bude kuma čim se zaručila. Bila je presretna što je dio ovog sretnog vremena za nju, ali to uzbuđenje polako je počelo jenjavati zbog načina na koji se ponašala prema njoj posljednjih nekoliko mjeseci. Njezina posljednja kap koja je prelila čašu s njom dogodila se ovog vikenda za vrijeme djevojačke večeri.

Nakon što je stigla rano kako bi obavila dužnost kume i postavila ukrase, igre i još mnogo toga, žena tvrdi da je u početku sve išlo glatko, sve dok buduća mladenka nije vidjela - njezine nokte.

“Počeli smo se spremati za neke zabavne svadbene igre kada me moja prijateljica povukla u stranu da popričamo privatno. Pretpostavljala sam da će biti o tome kako je prošao dan, ali ono što je rekla samo je povrijedilo moje osjećaje. Rekla mi je da želi da ili iščupam nokte ili da odem kući jer je osjećala da su joj bijeli nokti suptilni pokušaj ili način da odvratim pažnju s nje jer je bijela 100% rezervirana za mladenku”, objasnila je.

Braneći svoje bijele nokte, prijateljici je rekla da su to bile navlake koje je stavila na spoj s dečkom i da ih jednostavno nije skinula. Međutim, odbila ih je ukloniti na zahtjev svoje prijateljice jer je smatrala da je to 'smiješno' i razumjela bi da je u pitanju bijela haljina.

Stvari su se ubrzo okrenule na gore: “Prijateljica mi je rekla da odem jer nisam poštivao njezine želje kao mladenke. Učinila sam što mi je rečeno i napustila događaj, a sada mi ljudi šalju poruke govoreći da sam samo trebala skinuti nokte. Njezin me zaručnik čak zamolio da se ispričam i pomirim kako bi vjenčanje proteklo bez problema za nekoliko dana. Očigledno, nije mislila da ću zapravo otići i mislila je da ću otkinuti nokte nakon njezine prijetnje.”

Objava je brzo prikupila preko 300 komentara, a mnogi su osudili mladenkino ponašanje prema vlastitoj kumi.

Tvoja prijateljica je smiješna. To je vrlo vjerojatno zbog toga što ste 15 godina izbjegavali sukobe i što ona smatra da je takvo ponašanje prihvatljivo, pa što prije zauzmete stav, to bolje”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ona je smiješna. Ovo je bila djevojačka, a ne vjenčanje i ne postoji zabrana boja za nokte. U potpunosti ovisi o vama hoćete li zadržati nokte i odustati ili je poslušati, ali znajte što god odaberete da je ona luda.”

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:43 18.06.2022.

Kako joj to moze smetati😠

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije