Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politička trgovina

Gabrić želi Jadranku Kosor u svojoj stranci. Što prije!

Nikica Gabrić Jadranka Kosor
Damir Špehar, Grgur Žučko/Pixsell
15.03.2014.
u 12:43

– Na J. Kosor računamo i za europske, ali, još važnije, za iduće parlamentarne izbore – kaže Gabrić. Bivša premijerka bez komentara

Predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić želi u svojoj stranci što prije vidjeti Jadranku Kosor!

– S gospođom Kosor već dugo razgovaram i lijepo se slažemo. U posljednjih godinu dana prometnula se u jednu od najracionalnijih političarki. Stavovi su joj prihvatljivi, umjereni, principijelni... – sipao je Gabrić komplimente. Što joj nudite u stranci?

Ništa ne traži, a spremna nas je podržati i zato će zauzvrat nešto i dobiti – jasan je Gabrić. Jadranka Kosor jučer nam nije željela kazati ništa o tome. No doznajemo da je otvorena za suradnju s Gabrićem te da će, ako pregovori prođu dobro, bivša premijerka biti u “kombinaciji” već na euroizborima.

– Na gospođu Kosor računamo i za europske, ali, još važnije, za iduće parlamentarne izbore – kaže Gabrić. Nacionalni forum sklopio je savez s HSLS-om, a planovi su im ambiciozni.

Bit će još iznenađenja. Velikih! Nemojte se začuditi ako uskoro budemo imali i svoj klub zastupnika u Saboru! – samouvjereno poručuju forumaši. No za saborski klub treba najmanje troje zastupnika...

– Jedno su želje, a drugo realnost. Bojim se da Gabrić nema puno iskustva u takvim kombinacijama pa bi se mogao razočarati – govori nam jedan od vrlo iskusnih parlamentaraca.

>>J. Kosor: Pred HDZ-om su teška vremena, više ništa neće biti isto

>>S Gabrićem i Darinko Kosor i Primorsko-goranski savez i Lista za Rijeku

Komentara 29

Avatar Becarina
Becarina
13:56 15.03.2014.

Gabric neka uzme i Budimira Lončara , Mesica pa daih imamo zajedno . 5-6% procenata , koje ce uzeti Milanovicu i to je to.

Avatar hdzvrapcejug
hdzvrapcejug
13:16 15.03.2014.

Okupljanje SKOJEVaca, jos neka ukljuce i Radmana i Mesic pocasni clan i to je to...

DU
Deleted user
13:10 15.03.2014.

Nasla krpa zakrpu, kaze stara poslovica. Jedno zasluzuje drugo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije