Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UJDUR ZGROŽENA

Gabrić Jambo vikao i psovao na sjednici Gradskog vijeća

Stipe Gabrić Jambo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
13.09.2017.
u 15:01

Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog rječnika

Bivša gradonačelnica Metkovića Katarina Ujdur na Facebooku je objavila kako je zgrožena ponašanjem Stipe Gabrića Jambe, a kojeg predsjednik Gradskog vijeća nije kaznio.

Na točki koja se ticala Dječjeg Vrtića Metković osvrnula sam se na presudu protiv bivšeg ravnatelja Dječjeg vrtića Metković koji je osuđen jer je dizao novac vrtića karticom za osobne potrebe. Jambo je na to počeo urlati i psovati i poručio mi je da se njemu j... što ja govorim i da ako je čovjek krao da je krao za sebe iako ga je on kao gradonačelnik postavio. Predsjednik Gradskog vijeća iz redova HDZ-a nije ga kaznio zbog divljačkog ponašanja i neprimjerenog rječnika - napisala je Ujdur. 

Komentara 5

NO
nostradamus11
19:22 13.09.2017.

a gdje je pecat

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
16:07 13.09.2017.

Valjda odgovaras za onoga koga postavis.

MO
moriss77
20:14 13.09.2017.

Pa normalno da ga brani kad je njemu dizao novce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije