Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesni papa

Franjo opet zove nepoznate ljude! Mario mu se nije javio

papa
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
10.01.2014.
u 18:56

Marijev brat je od slične bolesti umro prije četiri godine te je očito Papa želio pružiti nadu muškarcu u teškoj životnoj borbi.

Papu Franju se ne može skinuti sa telefona u njegovoj "životnoj misiji" nenajavljenog zvanja nepoznatih ljudi.

Nakon što mu se u novogodišnjoj noći časne iz samostana u Španjolskoj na prvi poziv nisu javile, a on ih je preko glasovne poruke upitao "što je sada tako važno da se ne mogu podići slušalicu", ovaj puta mu se javio otac teško bolesnog muškarca kojeg je zvao.

Papino osoblje je okrenulo broj Marija Stefanonija s kojim je Franjo želio razgovarati, ali im je njegov otac kazao da mu sin nije dobro te da se ne može javiti, piše ANSA. Papini pomoćnici su potom rekli ocu da Papa njegovu sinu i cijeloj obitelji "šalje veliki zagrljaj" i da će blagosloviti vijenac i poslati ga Mariju. Njegova nećakinja je početkom siječnja bila u Vatikanu te je privukla Franjinu pažnju tužnom pričom. Marijev brat je od slične bolesti umro prije četiri godine te je očito Papa želio pružiti nadu muškarcu u teškoj životnoj borbi.

>>Papa slučajno spazio prijatelja i povezao ga u papamobilu!

>>Vatikan: Papa nije otvoren za legalizaciju gay brakova

Komentara 2

Avatar Sunčica
Sunčica
21:41 10.01.2014.

@taknekak...bolje da uveseljava, nego da širi predrasude,isključivost i diskriminaciju kao oni što sebe uzimaju ozbiljno i hoće da ih svi drugi uzimaju ozbiljno

TA
taknekak
20:11 10.01.2014.

evo nam opert franje, koji uveseljava trač medije, više nego lady gaga, rihana i ostale...tog čovjeka se više ne može uzeti ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije