Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVASTACIJA PLAŽE

FOTO Pogledajte kako je bahati Poljak osigurao sebi put do mora 'Izbetonirao javnu plažu na Čiovu'

Foto: Morski.hr
1/5
21.02.2024.
u 11:23

Prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama kazna za ovakvo dijelo iznosi i do 130 tisuća eura.

Otočani s Čiova, točnije, mjesta Slatine, kako kažu, muku muče s Poljakom koji godinama maltretiraju mještane, goste, ali i devastira pomorsko dobro na najbahatiji mogući način. Najnovija ilegalna betonska “instalacija” s odvodnim cijevima nastala je prije samo dva dana, a sve se događa na šljunčanoj plaži koju Slatinjani nazivaju Dionice.

– Mještani već par godina vode bitku. Komunalni redari su bili u već nekoliko navrata, ali nikome ništa. Poslao sam komunalnom redarstvu prijavu. Nemamo pritužbe na rad komunalnog redarstva, ljudi stvarno izlaze na teren i rade svoj posao, no problem je u ovim strancima koji ne prezaju ni od čega – priča za Morski.hr Mislav Domić, predsjednik Mjesnog odbora Slatine.

GALERIJA: Poljaci na Čiovu izbetonirali put od viletine i vlastiti odvod do mora!

1/5

– Tu su neki meštri su iz Poljske i s njima imamo već par godina problema. Evo sad su najnovije izbetonirali odvod od bazena, naime prije dva dana ga tamo nije bilo! Radi se o villi Sun and Sea (Sunce i more) Sun and Sea koja se iznajmljuje i na Bookingu – priča mještanka Slatina koja je i sama prijavljivala ove ljude.

Mjesni odbor je kontaktiran, oni su poslali inspekciju. Upit su kolege s Morskog poslali Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, pa će odgovor objaviti čim ga dobiju. Prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama kazna za ovakvo dijelo iznosi i do 130 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
misvis
12:07 21.02.2024.

nije to problem poljaka niti komunalnih redara , problem je u koruptnom politicaru koji je odgovoran za vase mjesto . sto ne naredi rusanje te staze , zasto dozvoljava da se redari drze za budale ??

VK
vk52
17:48 21.02.2024.

E moj narode ako sustav ne radi radite vi koji problem.

VJ
Veli Jože
12:50 26.02.2024.

Izgleda da je predsjednik u pravu da smo država slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije