Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJNIK SCHOLZA U SAD-u

FOTO Koji je koji? Fotografirali se njemački kancelar i američki senator pa se našalili na vlastiti račun

Foto: X/Chris Coons
1/3
09.02.2024.
u 21:39

Dvojica političara ne dijele samo približno jednaku dob, 60 i 65 godina i približno jednaku visinu, oko 170 cm, nego i ljubav prema politici i zalaganje za veću vojnu pomoć Ukrajini

Što američki senator iz Delawarea i njemački kancelar imaju zajedničko? Kako se ispostavlja, poprilično toga. Chris CoonsOlaf Scholz sastali su se u Washingtonu u četvrtak. Nakon toga fotografirali su se jedan pored drugoga i objavili sliku uz šaljivo pitanje.

"Wer ist wer?", našalio se senator Coon, što u prijevodu s njemačkog znači "tko je tko?" Kad se pogleda njihova gotovo identična sijeda kosa, ćelavost i osmijeh, na prvi pogled je teško reći. Scholz, čelnik njemačke trostranačke koalicijske vlade koja je došla na vlast 2021. nije poznat po smislu za humor. No veteranski ljevičarski političar brzo se pridružio šali.

"Lijepo je ponovno vidjeti svog dvojnika", napisao je na X-u pored fotografije. Dvojica političara ne dijele samo približno jednaku dob, 60 i 65 godina i približno jednaku visinu, oko 170 cm, nego i ljubav prema politici i zalaganje za veću vojnu pomoć Ukrajini.

Scholz je stigao u Washington gdje će se kasnije u petak susresti s predsjednikom Bidenom i razgovarati o podršci Ukrajini. U četvrtak se sastao sa senatorom Coonsom i drugim zastupnicima.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Burna rasprava zbog Turudića. Oporba na kraju napustila Sabor: '...zabili ste zadnji čavao u lijes!'

1/57

Komentara 3

Avatar Becarina
Becarina
11:06 10.02.2024.

Dva najbolja!

Avatar USSAuron
USSAuron
11:02 10.02.2024.

I jedan i drugi dele ljubav prema globalizmu i zalazu se sa ista sr... Prema tome nema neke razlike. Ko iz filma "tupan i glupan"

DU
Deleted user
22:32 09.02.2024.

dve glave jedna pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije