Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U NJEMAČKOJ

Zabrana AfD-a bila bi zaštita demokracije ili ukidanje stvarnosti?

22.01.2024.
u 20:30

Njemački institut za ljudska prava: AfD je ispunio kriterije za zabranu zbog svojeg planiranog pristupa "implementacije rasističkih desničarskih ciljeva".

Komentara 77

MA
marcellus
20:47 22.01.2024.

Novo normalno: Demokracija je da zabraniš ljudima da biraju kog hoće. Ko u socijalizmu, ostaviš im izbor između dva ista kandidata, člana Partije.

MT
mačak tom
20:52 22.01.2024.

Njemački institut za ljudska prava. Pretpostavljam da je šef instituta nebinarni/homo/trans/turboseksualac koji jedan dan nosi žensku, drugi dan mušku odjeću, treći dan je na sve četiri jer je pas ili mačka ( još nije odlučio).

TR
trpimir2022
20:55 22.01.2024.

Pravo pitanje je treba li Njemačka uskratiti biračko pravo petini svojih građana? Naime AfD ima podršku njih 22%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije