Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže pomoć građana

FOTO Jeste li vidjeli ovu ženu? Policija je traži, ako imate informaciju odmah javite

PUZ
Foto: PUZ
1/5
26.09.2022.
u 10:38

PUZ je objavio fotografije žene za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu.

Kako je izvijestila zagrebačka policija na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo „Prijevara“ na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice.

PUZ je objavio fotografije žene za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Foto: PUZ

"Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice", stoji u priopćenju policije.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
08:31 28.09.2022.

(Ja mislim) da je to KGK..prerušila se dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije