Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ULICAMA PODGORICE

FOTO Vozač Smarta našao kreativno rješenje za registracijske pločice: 'MUP ih nema...'

Samir Milla
14.08.2022.
u 11:46

I dok neki jednostavno voze automobile bez oznaka, ovaj vozač otišao je korak dalje, a je li se njegova kreativnost svidjela i policiji, nije poznato

Kreativnost nekih vozača zaista nema granica. To pokazuje i primjer jednog vozača snimljenog na autobusnom kolodvoru u Podgorici u Crnoj Gori koji je ''nedostatak registarske tablice'' vrlo efektivno riješio. 

Naime, umjesto tablice, vozač je na svoj automobil postavio znak ''Registriran, ali MUP nema tablica'', čime je oduševio vozače na cesti. 

Foto: Samir Milla

I dok neki jednostavno voze automobile bez oznaka, ovaj vozač otišao je korak dalje, a je li se njegova kreativnost svidjela i policiji, nije poznato. 

>> VIDEO Dobro pripazite na ovu stvar ako idete vaditi osobnu ili putovnicu

Ključne riječi

Komentara 5

NA
najposebniji
16:59 14.08.2022.

U Hrvatskoj ga ne bi primijetili...jer su im oči zatvorene dok spavaju u hladovini!

KO
kovang
10:43 15.08.2022.

Koliko znam, u stanici za tehnički pregled vozila dobiješ tablicu, a ne u MUP-u.

DU
Deleted user
12:25 14.08.2022.

U Crnoj Gori ne postoji represija policije na cestama kao u Hrvatskoj, tako da je vozač prošao bez ikakve kazne. A ujedno imaju i manji broj poginulih na cestama na 100.000 stanovnika, unatoč nedostatku represije i kamera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije