Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Takvo ponašanje bit će sankcionirano

Fortenova grupa oglasila se o privedenom menadžeru: Osuđujemo svaku vrstu nasilja

Borna Filic/PIXSELL
06.02.2021.
u 15:50

Osuda svake vrste nasilja i neprihvatljivost kršenja bilo čijih temeljnih ljudskih prava ugrađena je u vrijednosti i etički kodeks Fortenova grupe, poručili su

Maksim Poletaev, predsjednik Upravnog odbora i Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe oglasili su se oko slučaja kolege Miodraga Borojevića, zamjenika predsjednika Upravnog odbora i neizvršnog direktora grupe, koji je prošlog tjedna priveden zbog nasilja u obitelji

Osuda svake vrste nasilja i neprihvatljivost kršenja bilo čijih temeljnih ljudskih prava ugrađena je u vrijednosti i etički kodeks Fortenova grupe, poručili su. "Nasilje je u dubokoj suprotnosti s našim kompanijskim i osobnim vrijednostima”, rekli su u zajedničkoj izjavi.

Dodali su kako će svako ponašanje bilo koga iz Fortenova grupe koje nije u skladu s etičkim kodeksom i vrijednostima kompanije biti na odgovarajući način sankcionirano.

Prema pisanju medija, Borojević je 31. siječnja priveden i zadržan, a dan kasnije prepaćen na sud gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna kao i mjera zabrane pristupa supruzi. 

Komentara 1

GO
goriodgorijeg
17:56 06.02.2021.

Ali ništa od toga,da ga izbacite iz fortenove???????? Ne, jer on je HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije