Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

Fabrizio Corona prodavao fotografije pa osuđen zbog iznude

fabrizio corona
pixsell
19.01.2013.
u 11:52

Policija je jutros došla po njega u njegov stan u Milanu, kako bi ga odvela u zatvor, ali ga nije pronašla. Ako Corona ne bude pronađen danas do 21 sat, smatrat će ga se bjeguncem pred pravdom.

Fabrizio Corona, bivši muž hrvatske manekenke Nine Morić, pravomoćno je osuđen na pet godina zatvora zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.

Policija je jutros došla po njega u njegov stan u Milanu, kako bi ga odvela u zatvor, ali ga nije pronašla. Ako Corona ne bude pronađen danas do 21 sat, smatrat će ga se bjeguncem pred pravdom. Corona je imao fotografsku agenciju koja je snimala poznate osobe i slike prodavala senzacionalističkom tisku. No, neke slike je najprije nudio poznatim ličnostima na otkup prije negoli ih je ponudio tisku, a što se sud ocijenio kao iznuđivanje.

Drugostupanjski sud u Torinu je u siječnju 2012. godine izrekao kaznu od pet godina zatvora (prvostupanjski ga je kaznio na tri godine), a sada je Vrhovni sud potvrdio tu kaznu Coroni. Kažnjen je za iznuđivanja novca, jer je u svibnju 2006. od Trezegueta tražio 25.000 eura za slike na kojima je nogometaš bio s jednom ženom prijeteći kako će ih u suprotnome ponuditi novinama.

To je već druga definitivna presuda. Corona je u listopadu 2012. osuđen na godinu i pet mjeseci zatvora zbog iznuđivanja novca od nogometaša Adriana i Francesca Coca. Presuda još nije pravomoćna, ali na drugostupanjskom sudu je osuđen na tri godine i 10 mjeseci zatvora i za propast, dugovanja od 6 milijuna eura, njegove fotografske agencije Corona's.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:14 19.01.2013.

zatvorite ga i bacite ključ da ga ne moramo više gledati

OB
-obrisani-
11:27 20.01.2013.

Obican komplicirani snob za kojeg se zalijepila ona nasa glupaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije