Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Esih:

Inicijativa oporbe za opoziv Dalić je bespredmetna

Bruna Esih smatra da neće doći do ostavke ministrice Dalić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
28.02.2018.
u 17:33

'Sve su ove inicijative više u smislu samopromocije i traženja medijske pozornosti'

Nezavisna zastupnica Bruna Esih ocijenila je u srijedu u Saboru da je inicijativa oporbe za opozivom potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić bespredmetna kao i da meta ne bi trebala biti ona, već premijer Andrej Plenković.

"Dalić ne bi trebala biti meta ove priče nego onaj čiji je ona odabir, a to je premijer Plenković. Međutim, zna se da za to ne postoji dovoljan broj ruku u Saboru i ova inicijativa je bespredmetna, to je stav Kluba Nezavisni za Hrvatsku", izjavila je Esih.

"Sve su ove inicijative više u smislu samopromocije i traženja medijske pozornosti. Ozbiljna priča se ne donosi na ovakav način, ne kasni se sa sastankom deset minuta, ne dolazi se bez jasne točke, ne očekuje se od predsjednika drugih klubova da stanu iza inicijatora dok se još ništa ne zna. U tome ne namjeravam sudjelovati", dodala je.

Komentara 16

TR
trolokva
18:25 28.02.2018.

Ova dobiva moj glas

PA
Pajdo
18:19 28.02.2018.

Konacno netko zdravo razmislja.

DR
droza
18:53 28.02.2018.

Žao mi je što gđa. Esih češće ne istupa u sabornici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije