Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Triler u Slavoniji

Eric Roberts snima u Josipovcu

Eric Roberts
26.03.2016.
u 08:41

Uz brata Julije Roberts u filmu glumi i Božidar Alić

Americki glumac Eric Roberts, stariji brat oscarovke Julie Roberts, ovih dana u Osjecko-baranjskoj zupaniji snima film "Someone Dies Tonight".

Uz Robertsa u ovom se trileru pojavljuju i Božidar Alić te Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej i Angelo Borer, kao i osječki kaskader Goran Stjepanović.

Radnja filma je kao stvorena za Robertsa: četiri prijatelja dolaze u Hrvatsku na godišnji odmor u posjet svom prijatelju. Ono što u početku izgleda kao zabavan izlet pun alkohola, seksa i užitka, ubrzo se pretvara u čisti užas te počinje utrka protiv vremena za život i smrt. 

>> Poznati glumac Eric Roberts uskoro stiže u Hrvatsku!

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:47 26.03.2016.

odličan glumac kad se sjetiš onog .udog posuđivanja najnovijih kazeta po videoklubovima

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:46 26.03.2016.

hehe bit će prije da fimi medije snimaju naveliko u pozadini, to nam glas koncila ne smije priopćiti, kao što nisu i 90tih

DR
Drazen78
11:33 26.03.2016.

IstinaHurts - evo imam jedan savjet za tebe, ostavi oporucno medicinskom fakultetu svoju glavu da mogu proucavati i mozda pronadju lijek za ovu tvoju bolest zvanu debilizam i idiotizam u zadnjem stadiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije